APLICACIÓ PAINT

A classe, hem creat una nova aplicació, però aquesta és de dibuix. Teníem que fer-la seguint uns vídeos, però ha hagut algunes dicultats, ja que alguns exercicis teníem que buscar-los nosaltres.



La meva aplicació és de la següent manera:
Per a començar, en la pantalla principal hi ha una frase per a introduïr el joc, un dibuix de una paleta, i el botó que s'ha de pulsar per a començar a dibuixar.







Aquesta és la pantalla en la que es pot dibuixar. Hi ha varies opcions per modificar: Amb els diferents colors que apareixen, es pot canviar el color del pinzell al igual que amb els botons de + i - es pot augmentar i disminuir el grossor; amb l'apartat que posa "fondo"es pot canviar el color d'aquest; hi ha un text que posa "Agitar para borrar", d'aquesta forma es borra el que s'haja dibuixat en el llenç, però baix hi ha un botó que posa "Reiniciar" que també serveix per a borrar. He afegit la opció de fer una foto o escollir-la de la galeria per a dibuixar sobre aquesta al igual que es pot guardar al acabar de pintar. Al final, la aplicació inclou tres fons entre els quals també pots escollir.




























He creat una altra aplicació que vos exlicaré en la següent entrada.

Fins ara!

Comentarios

Entradas populares